NHIL

Vakt

Vakt

Vaktordningen er et vellykket tiltak. Det er et sentralt samlingspunkt for ungdommene tilknyttet nærmiljøet vårt. Det hjelper oss også å holde klubbhuset tilgjengelig, samtidig som det gir inntekt til drift av huset. Det er derfor viktig at alle stiller på disse vaktene eller bytter med noen andre som kan ta vakten. Ta kontakt med foreldrekontakten på ditt barn sitt lag dersom du lurer på noe

 

Noen viktige ting:

- Dersom du ikke kan den kvelden du er satt opp må du bytte med noen andre på listen. Spør foreldrekontakt dersom du mangler kontaktinformasjon til den du vil bytte med. 

- Når det er kamper er vaktene vertskap for bortelag og dommere. Vi ser på det som veldig viktig at vår klubb opptrer i tråd med Fair Play prinsipper.

- Det er viktig at vaktinstruksen blir fulgt. Den ligger også i den sorte vaktpermen på kjøkkenet i klubbhuset. 

- Når det spilles kamper er det viktig at foreldre tilknyttet lagene som spiller kamp ser til at de som er i kiosken får hjelp til sine oppgaver da det ofte er stor pågang, og mye som skjer rundt kampene. 

 

Ta gjerne kontakt med klubben på e-post: styret.nhil@gmail.com dersom det er spørsmål eller tilbakemeldinger vedrørende vakter i klubbhuset. Gi en lyd om dere trenger nøkkelbrikke til huset. Vennligst meld inn evt. bytter til ovennevnte e-postadresse.

 

Sportslig hilsen styret i Nordre Holsnøy IL.

 

Postboks 29, 5917 Rossland

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift