NHIL

Innsatspris

Innsatspris

Nordre Holsnøy IL har en innsatspris som kan deles ut til personer som har gjort en spesiell god innsats for klubben over flere år. 

I retningslinjene for tildeling av innsatspris står det bl.a.: 
"Personen skal ha oppnådd gode sportslige prestasjoner eller ha vært aktiv som trener i over 10 år. Prisen kan også tildeles som klubbens honnør for administrativ innsats eller annet viktig engasjement over tid."

Under kan du se hvem som har fått tildelt prisen med bakgrunn i at de har vært engasjert i klubben gjennom mange år. Dette er en velfortjent oppmerksomhet for arbeidet de har lagt ned for NHIL. Prisvinnerne fikk en glassvase med innskriften: «INNSATSPRIS NHIL» og et diplom i ramme. I tillegg skal navnet deres stå rammet inn i en oversikt over personer som har mottatt innsatsprisen med årstall og navn i glassmonteret i foajeen i klubbhuset. 

Nordre Holsnøy IL vil rette en stor takk for deres innsats og vi håper selvsagt dere kan være med å bidra i mange flere år fremover!
 

Priser utdelt på årsmøtet i 2016
Her følger utdrag av innholdet i innstillingene til prisen:

Anne Grete Eide:
"
Den uvurderlige innsatsen hun har lagt ned for idrettslaget har ført til de fasilitetene vi har i dag. Anne Grete stiller alltid opp for klubben. Hennes gode humør, og sterke engasjement er noe vi alle setter pris på."

Helen Dale:
"Hun har i alle år gjort en god og viktig jobb som økonomiansvarlig og styremedlem i klubben. Vi har mye å takke Helen for når det gjelder NHIL sin sunne økonomi. Helen stiller alltid opp for klubben." 

Svein Ådlandsvik:
"Svein
 hadde en veldig aktiv rolle i oppføringen av klubbhuset i Leirdalen. Svein stiller alltid opp for klubben. Hans gode humør, og det faktum at han alltid strekker ut en hjelpende hånd er noe vi alle setter pris på."

Lars Skintveit: 
"Lars har gjennom sitt engasjement i Nordre Holsnøy IL vært en sterk bidragsyter til at klubbhuset i Leirdalen er blitt et bygg vi kan være veldig stolte av. Hans pågangsmot og gjennomføringskraft er noe vi alle setter stor pris på."

Trond Haugen:
"Trond har vært aktiv som trener i Nordre Holsnøy IL i flere tiår. Trond har vært trener for mange lag gjennom disse årene, og har på den måten vært et forbilde for mange barn og unge."

Helge Rossland:
"Helge har vært aktiv i ulike roller i Nordre Holsnøy IL i flere tiår. Bl.a. som spiller, trener, oppmann og medlem av bane- og vedlikeholdskomité. Hans smittsomme humør er noe vi alle setter stor pris på."

Jan Åge Tangen:
"Jan Åge har gjennom sine roller dermed vært et forbilde for mange barn og unge. Hans gode humør og kompetanse er noe vi alle setter pris på. Slike engasjement er uvurderlig for frivillige organisasjoner som NHIL."

 

Priser utdelt på årsmøtet i 2017
Her følger utdrag av innholdet i innstillingene til prisen:

Nina Brakstad
"Nina har vært aktiv i ulike roller i Nordre Holsnøy IL i mange år. Det er ikke sikkert håndballdelen i NHIL hadde hatt en så stor og viktig rolle som den har i dag om det ikke hadde vært for hennes innsats som trener og andre verv hun har hatt gjennom sine år som aktiv i klubben. "

Frode Olsvoll
"Frode har vært aktiv i ulike roller i Nordre Holsnøy IL i flere tiår. Bl.a. som spiller, trener og materialforvalter. Han har også en aktiv rolle i oppfølgingen og driften av ulike tekniske løsninger i klubbhuset i Leirdalen. Frode stiller alltid opp for klubben. Vi håper han vil være med å bidra i mange år fremover på samme måte. "


Priser utdelt på årsmøtet i 2018
Her følger utdrag av innholdet i innstillingen til prisen:

Kjartan Sagstad Dalstø
"Kjartan stiller alltid opp for klubben. Mange barn, unge og voksne har kunne gledet seg over innsatsen han har lagt ned, sammen med andre i
bane- og vedlikeholdskomiteen, for at Leirdalen kan holdes vinteråpent nesten uansett værforhold."

 
 

 

Postboks 29, 5917 Rossland

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift