Tine fotballskole 10.-11-august

Nordre Holsnøy IL arrangerer Tine fotballskole 10.-11.august. Les saken for mer informasjon om innhold og påmelding.

NHIL 60-årsfeiring

Sundag 2.juni feirer Nordre Holsnøy IL at idrettslaget er 60 år. Klubben vart stifta 31.05.1959. Frå kl. 12-15 vert det program i Leirdalen med mykje moro for liten og stor. Les her for å finne ut meir!

Åpent basseng på torsdag

Førstkommende torsdag (11/4) blir det åpent basseng på Rossland skole fra kl. 17.30-20.00. Les saken for mer informasjon om inndeling av tider og aldersgrense.

NHIL har nulltoleranse for mobbing

NHIL har nulltoleranse for mobbing. Alle som deltar i aktivitet i klubbens regi skal føle idrettsglede! Klikk her for å lese en artikkel fra Norges Idrettsforbund om hvordan vi i idretten kan håndtere og forebygge mobbing.

Opent basseng på Rossland skule - vil du vere livredningsvakt?

NHIL ønskjer i samarbeid med Meland kommune å opne bassenget på Rossland skule éin kveld i veka. For å kunne få på plass eit slikt tilbod er me avhengig av frivillige som kan vere livredningsvakt. Les meir her.