Tine fotballskole 10.-11-august

Nordre Holsnøy IL arrangerer Tine fotballskole 10.-11.august. Les saken for mer informasjon om innhold og påmelding.

NHIL 60-årsfeiring

Sundag 2.juni feirer Nordre Holsnøy IL at idrettslaget er 60 år. Klubben vart stifta 31.05.1959. Frå kl. 12-15 vert det program i Leirdalen med mykje moro for liten og stor. Les her for å finne ut meir!

Åpent basseng på torsdag

Førstkommende torsdag (11/4) blir det åpent basseng på Rossland skole fra kl. 17.30-20.00. Les saken for mer informasjon om inndeling av tider og aldersgrense.

NHIL har nulltoleranse for mobbing

NHIL har nulltoleranse for mobbing. Alle som deltar i aktivitet i klubbens regi skal føle idrettsglede! Klikk her for å lese en artikkel fra Norges Idrettsforbund om hvordan vi i idretten kan håndtere og forebygge mobbing.

Opent basseng på Rossland skule - vil du vere livredningsvakt?

NHIL ønskjer i samarbeid med Meland kommune å opne bassenget på Rossland skule éin kveld i veka. For å kunne få på plass eit slikt tilbod er me avhengig av frivillige som kan vere livredningsvakt. Les meir her.

NHIL 60 år

NHIL ble stiftet 31.05.1959. Det betyr at klubben blir 60 år i år. Dette må feires! I den forbindelse skal klubben ha åpen dag med mange artige aktiviteter for liten og stor i Leirdalen søndag 2.juni kl. 11-15. Hold av dagen, og bli med oss å feire klubben vår!

NHIL trenger deg!

Valgkomiteen i NHIL er i forkant av årsmøtet, som skal avholdes tirsdag 12.mars kl. 19, på jakt etter personer som ønsker å være med i diverse verv i klubben. Les mer her.